Zbraslav - Přímětice 4:3

Sestava: Dobšík – Sedlák, Buchta, Kaláb, Vít J. – Vít M. Touška, Mareček, Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali: Jurča, Navrátil

Zbraslav v prvním představení jarní sezóny před velmi solidní návštěvou přivítala na svém hřišti Přímětice, kde na podzim  prohrála hokejovým výsledkem 6:4. Vzhledem k tomu, že poločasový výsledek byl 3:1 pro domácí, dalo očekávat, že branky budou padat v druhém střetnutí obou týmů, ale pěkně postupně.

Zbraslav udeřila hned po 3. minutách. Jakub Havlásek našel dlouhým míčem za obranu Martina Sítaře, který zasunul míč podél gólmana 1:0. Z dalšího šance mohl navýšit skóre Adama Kožíšek, jeho krásná střela skončila ale pouze na spojnici. Přímětice se začaly osmělovat, a při průnik jejich útočníka naštěstí nebyl nalezen adresát v naší rozhozené obraně. Druhou branku přidal velmi aktivní Martin Sítař, když opět v samostatném úniku se šťastným odrazem dostal míč do sítě. Třetí gól mohl přidat sám před brankařem Marek Vít, míč ale dobře netrefil.  Přímětice byly oproti Zbraslavi daleko více efektivní. Naši hráči nebyli schopni odpálit míč po nepřehledné situaci ve vápně, hráč hostí potáhl balón podél vápna a prostřelil vše před sebou 2:1.  Hosté se poté ujali aktivity a Zbraslav byla pod tlakem, především z akcí, kdy útočník protečoval míč svým kolegům do zálohy a docházelo k přečíslení.  Naši ale ve správný okamžik zabrali a přidali třetí branku. Mirek Buchta dlouhým pasem přes šíři hřiště našel Honzu Sedláka, jehož centr dostal Marek Vít nadvakrát do sítě 3:1.

Přímětice do druhé půle vystřídaly a změnili taktiku. Bohužel ani tentokrát se nám nepodařilo udržet vedené příliš dlouho. Po našem nedůrazu ve vápně se po rohu míč od tyče odrazil k hráči Přímětic, který neměl problém rozvlnit síť 3:2. Zbraslav mohla rozhodnout šancí Davida Navrátila, ale střídající gólman hostů výborně zakročil. Pohodlnější náskok pro nás znamenal důraz a chytrost Adama Kožíška, který přetlačil obránce hostů a zakončil podél gólmana 4:2. Přímětice neskládaly zbraně a mohly opět korigovat skóre, záložník a útočník zakombinovali na naší levé straně a postupoval ze strany sám, naštěstí pro nás branku Martina Dobšíka těsně minul. Aby naši fanoušci nepřišli o drama na závěr, hosté se dostali opět na rozdíl jedné branky. Martin Dobšík vyběhl proti útočníkovi hostů, míč vyrazil, následný lob však skončil přesně pod břevnem 4:3. Poslední minuty byli opravdu hektické a Zbraslav čekala na hvizd rozhodčího. Hosté měli dva velké závary, které jsme s vypětím všech sil ubránili, a tak si připisujeme do tabulky důležité 3 body.

Fotky brzy v galerii.

Tiv.

 

Partneři klubu:

            TOPlist