Zbraslav - Kunštát 3:2

Sestava: Kožnar – Dufek, Sedlák, Buchta, Vít J. – Vít M., Mareček, Touška M., Touška J., Podlaha – Sítař

Střídali: Hvězda, Karpenko, Andrlík

V předpouťový páteční večer jsme doma nastoupili proti mužstvu Kunštátu, který byl před sezonou pasován na jednoho z adeptů na postup.

Hned na úvod se nám nepodařila malá domů, která nebyla dostatečně důrazná, a hostující borec měl úlohu jednoduchou a my už prohrávali. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Na pravé straně jsme průnik posunuli pod sebe na Kubu Toušku, který uklidil k tyči. Vedení nám bohužel dlouho nevydrželo. Po přihrávce mezi obránce se prosadil střelec první branky. Přes to, že jsme prohrávali, měli jsme více ze hry, ale vyrovnat se nám nepodařilo, i když jsme šance měli.

Co se nepodařilo v půli první, podařilo se hned na začátku té druhé. Martin Sítař zatáhl míč do vápna, posunul je ještě na Kuby Toušky, který vstřelil svůj druhý gól v zápase. Následovala vyrovnaná pasáž. Tu utnul benjamínek naší sestavy Oleksii Karpenko přesným pasem na Martina Sítaře, Martin využil svojí rychlosti a z úhlu nás poslal do vedení. Vzápětí mohlo být srovnáno. Hosté zahrávali penaltu, ale Honza Kožnar ji zlikvidoval. Honza byl hvězdou utkání. Kromě penalty zlikvidoval ještě minimálně dvě tutové šance Kunštátu, které měl během zápasu a má lví podíl na pouťové výhře.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist