Slovan - Zbraslav 0:3

Sestava: Kaláb – Dufek R., Buchta, Sedlák, Andrlík T. – Vít M., Havlásek, Touška M., Vít j., Kožíšek – Sítař

Střídali: Navrátil, Dufek M.

Utkání na Slovanu jsme začali aktivněji a v první šanci se ocitl Martin Sítař, který špatného vyběhnutí golmana nedokázal využít. Po čtvrthodince jsme udeřili dvakrát v krátké době. Nejprve Adam Kožíšek zakončil svůj průnik přesně na přední tyč. Následně dokázal Martin Sítař dorazit míč do sítě po nedůrazném zakončení Adama Kožíška po centru z pravé strany. Domácí tolik šancí neměli, ale když už se do nich dostali, byly to 2 tutovky. V prvním případě nás skvěle podržel Honza Kaláb, v tom druhém pak domácí hráč trestuhodně netrefil branku z hranice penalty. Až na tyto dva momenty, byla první půle v naší režii.

Do druhé půle již nenastoupil Marek Touška, který poločas odehrál s nataženým svalem a nahradil jej David Navrátil. S Markem jakoby odešla i naše aktivita a otěže hry měli v rukou domací. Nám se nedařilo podržet míč a spíše jsme běhali bez míče. K vážnější šanci domácím to však nevedlo. Naše ojedinělé výpady do domácího vápna „smrdí“ brankou. Nejprve Martin Sítař nedokázal zužitkovat samostatný nájezd na golmana. Ve druhém případě si Adam Kožíšek i přes bolesti kotníku položil domácí obránce a míč uklidil do sítě.

Ze Slovanu si tak odvážíme další 3 body za výhru 3:0. V sobotu úspěšnou sezónu zakončíme na domácí půdě proti již jisté postupující Líšni B.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist