Shrnutí letní přípravy 2021

Vinou Covidu-19 byla sezona 2020/2021 opět předčasně přerušena. Podzimní část se odhrála s vyjímkou 3 posledních utkání a část letní vůbec nezačala.

A-mužstvo po rozvolnění odehrálo alespoň v období květen-červen minitrunaj 4 mužstev, kterého se kromě našich zúčastnila mužstva Ivančic A, Zastávky a Rapotic. Systém byl nastaven tak, aby hrál každý s každým 2 zápasy - jeden zápas doma, druhý venku.

První kolo jsme prohráli v Ivančicích, kde jsme odehráli kvalitní první poločas, ale ve druhém už nám došli síly a prohráli jsme. Ve druhém kole jsme doma porazili Zastávku. Třetí kolo jsme remizovali v Rapoticích. Ve čtvrtém kole nás doma opět porazily Ivančice, v pátém jsme dostali v kombinované sestavě výprask na Zastávce a v posledním kole jsme naopak deklasovali Rapotice, které přijely v kombinované sestavě s B-mužstvem.

Miniturnaj jsme tedy odehráli s bilancí dvou výher, jedné remízy a tří porážek. Turnaj jednoznačně splnil hlavní účel, kterým byla  pod dlouhé herní odmlce  zejména herní praxe.

V červenci jsme po turnaji plynule přešli do letní přípravy, kterou jsme absolvovali v režimu dvou tréninkových jednotek týdně.

V posledních třech týdnech přípravy jsme odehráli tři přípravná utkání s velmí kvalitními soupeři. Nejprvě jsme poražili Velkou Bíteš B (1.B třída kraje Vysočina), následně jsme prohráli s mužstvem Ráječka (Krajský přebor JmK) a v generálce jsme prohráli s Líšní B (Krajský přebor JmK).

Závěrem lze říci, že jsme absolvovali kvalitní přípravy s náročnými tréninkovými jednotkami a odhráli povedené přípravné zápasy, ač tomu výsledky nenasvěčují. Na sezonu jsme tedy dobře připraveni.

 

MarV

Partneři klubu:

            TOPlist