Rajhrad - Zbraslav 0:0

Sestava: Kaláb – Vít M., Vít J., Buchta, Jurča – Hvězda, Sedlák, Touška M., Havlásek, Kožíšek –Sítař

Trenér Radek Chmelíček po zprávě z minulého týdne, kdy se nám zranil i třetí gólman, muset řešit dilema, koho postavit mezi tyče. Naštěstí máme i mezi hráči schopné strážce svatyně a Honza Kaláb se po dlouhé době oblékl do brankařského dresu. I přes netradiční čas a bouřku, která se prohnala přes Brno, si na tribuny našla cestu solidní návštěva, která viděla zajímavé střetnutí.

Vše podstatné se odehrálo až v druhé půli. Zbraslav mohla jít do vedení hned po několika minutách. Netradiční hlavičkář Adam Kožíšek dostal na zadní tyč přesný centr, premiérové gólu hlavou se ale nedočkal, protože trefil tyč. V první patnáctiminutovce se hrál hurá fotbal, ve kterém v další šanci otřel Marek Vít svou střelu z dálky o břevno. Na druhé straně si mohl dát výstavního vlastence Honza Vít, když netrefil čistě míč a z brankové čáry zachraňoval pohromu Mirek Buchta. Zbraslav poté převzala taktovku zápasu, ale koncovka byla  žalostná. Honza Sedlák dostal po rychlé výměně na levé straně míč přesně na penaltu, brankař domácích vytasil jeden z mnoha výborných zákroků a střelu pod břevno vytáhl. Asi největší příležitost hostů měl Martin Sítař, když utíkal sám na branku, bohužel mu míč nesedl a zakončil nad. Další šanci hostům zmařil bezchybný gólman Semerád, který vytěsnil střelu Marka Víta mezi tyče. Domácí ke konci zápasu vystřídali a Zbraslav mohla být potrestána. Nejprve se na vápně uvolnil záložník, trefil tyč a z následné dorážky v tutové šanci selhal střílející hráč. Po vysunutí pravého záložníka, mířila střela stejného hráče mimo naše tyče.

V souboji s Rajhradem nás zradila koncovka, ale i ve třetím zápase jsme určitě herně nepropadli. Bod je pro nás s ohledem na vyvoj zápasu v druhé půli spíše ztrátou.

Foto:najtiv.rajce.idnes.cz/Rajhrad_-_A/

Tiv

 

Partneři klubu:

            TOPlist