Muži A: Zbraslav - Senorady 2:1

 

V dalším domácím zápase jsme přivítali na našem hřišti soupeře ze Senorad, a že to bylo docela „příjemné přivítání“ ukázal samotný zápas.

Sestava: Buďa – Nováček, Kaláb, Krejčí, Vít D. – Hvězda M., Vít J., Dejral, Buchta, Chmelíček – Sítař

Střídal: Vít M.

Zápas začal jako z říše snů. Soupeř nám totiž první gól daroval hned po několika minutách utkání. Po málo vídané malé domů od obránce hostů skončil  míč k udivení všech v brance 1:0. Pod dojmem, že nám to půjde úplně samo jsme však úplně vyklidili pozice a začali jsme nesmyslně míče nakopávat. Taková herní varianta však neměla naději na úspěch, protože hostující obrana měla výškovou převahu a navíc jsme první poločas hráli proti větru. Vyvrcholením naší tragické hry bylo několik rohů hostů, kteří po jednom z nich udeřili. Roh nebyl zahrán bůhvíjak dobře, ale naše dvojice středních záložníků se ve vápně nedomluvila a hráč hostů v pohodě uklidil míč do sítě 1:1. Po inkasované brance jsme se snažili dostat míč co nejvíce na zem, ale naše snaha postrádala kvalitu, protože jsme nebyli schopni míč na kluzkém terénu kontrolovat a kolikráte jsme po vlastních chybách založili protiútok hostů. Ke konci poločasu jsme však hosty přitlačili  na jejich polovinu a po sérii narážeček postupoval M. Buchta sám na brankaře a nezaváhal 2:1. Soupeře se nám podařilo překvapit do poločasu ještě jednou, kdy se po rychlé rozehrávce od M. Buchty do dobré pozice dostal M. Sítař, ale branku přestřelil.

Druhý poločas nenabídl opět moc fotbal ke koukání. Hra se nám příliš nedařila a kombinace vázla nutno podotknout, že to stejné se na začátku poločasu dalo říct i o hře hostů. Jakmile se ovšem blížil konec zápasu hosté nás v posledních 15 minutách výrazně zatlačili a vytvořili si i slibné šance. Po dobře rozehraném rohu se ke střele dostal úplně neobsazený hostující útočník a míč jen o metr minul naši šibenici. V další šanci se objevil opět stejný hráč a po samostatné akci, k našemu štěstí, nehledal lépe postavené spoluhráče a branku přestřelil. Z naší strany stojí za zmínku jen závar u hostující branky, kdy míč hosté vyhlavičkovali z brankové čáry na roh.

Zápas tedy skončil našim vydřeným vítězstvím 2:1, je však nutno podotknout, že naše hra nebyla optimální a hosté podali velmi sympatický výkon.

Fotky jsou ke shlédnutí zde: najtiv.rajce.idnes.cz/A_-_Senorady/

Tiv

Diskusní téma: Muži A: Zbraslav - Senorady 2:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist