Muži A: Podolí - Zbraslav 1:0

 

V kombinované sestavě jsme nakonec smolně podlehli Podolí 1:0. Smutným hrdinou zápasu se stal J. Vít, ale pěkně postupně.

Sestava: Buďa – Nováček, Kaláb, Vít J., Vít D. – Vít M., Dejral, Buchta, Heller P., Chmelíček – Sítař

Střídal: Stojar

Zápas začal tlakem domácích, kteří měli míč častěji pod svou kontrolou a hru dobře roztahovali do stran, starší a zkušení útočníci dobře přebíhali a nám to dělalo problémy. První šanci jsme si však vypracovali my. L. Dejral se ocitl zcela sám před domácím gólmanem, ale slabou střelou svou slabší nohou brankaře nepřekonal. Další šance byla už z dílny domácích. Nutno podotknout, že byly po našich nesmyslných chybách. Nejprve se špatně domluvil M. Buďa s J. Kalábem, z čehož jsme málem inkasovali a následně M. Buďa neudržel lehký centr domácích, kterým byl domácí útočník tak zaskočen, že netrefil odrytou branku. Z naší strany můžeme hovořit jen o střele M. Buchty přímo z voleje, která o metr přeletěla břevno. V dalším průběhu prvního poločasu už si žádnou šanci ani jedno mužstvo nevypracovalo.

Druhý poločas byl z naší strany o něčem jiném. Hráli jsme daleko více v pohybu a to na domácí platilo. První naši šanci měl J. Vít, který za vápnem napřáhl a trefil tyč. Následně na druhé straně fauloval a kopala se penalta. Tu domácí forvard bez problémů proměnil a bylo to 1:0 pro domácí. Náš tlak penalta neutlumila a dále jsme byli aktivnější. Z této aktivity se zrodila penalta i na druhé straně. Po stažení J. Víta si sám postižený postavil míč, ale trefil opět pouze tyč. Domácí se snažili hru uklidnit, ale to se jim příliš nedařilo a po vysunutí od M. Buchty postupoval z boku sám M. Sítař, ale při pokusu o lob přestřelil i branku domácích.

Poslední minuty byly hodně hektické. My jsme vsadili vše na jednu kartu a domácí hráli na brejky. Z našeho tlaku však už nic nebylo a vítězství mohli pojistit domácí. Po překonání ofsajdové pasti postupoval zcela sám domácí útočník, který však branku netrefil, a tak zápas skončil 1:0 pro domácí. 

Tiv

Diskusní téma: Muži A: Podolí - Zbraslav 1:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist