Mikulovice - Zbraslav A 0:7

Sestava: Kožnar – Vít M., Kaláb,  Buchta, Jurča – Hvězda, Mareček, Touška M., Sedlák, Kožíšek – Sítař

Střídali: Žák, Bureš, Andrlík

Během příjezdu jsme všichni projeli kolem mikulovického pažitu s otevřenou pusou, protože hrací plocha jednoznačně předčila všechny, na kterých jsme měli dosud možnost hrát. Nic tedy nemohlo bránit, aby obě mužstva mohla předvést to nejlepší, co umí.

Zápas začal podle papírových předpokladů. My jsme na míči a snažíme se dostat skrz poctivou obranu domácích. Dobývání si žádalo zapojení co nejvíce našich hráčů do útočné fáze. To však neslo riziko brejků, do kterých se domácí okamžitě po naší ztrátě hnali, a naše obrana měla plné nohy práce s jejich řešením. Naše šance však přicházejí. Adam Kožíšek ale přestřeluje a Martin Sítař ztroskotal na znovu výborném mikulovickém kapitánovi. Po čtvrthodince jsme za naši aktivitu odměněni. Adam Kožíšek tentokrát zakončuje přesně podél golmana. Vstřelená branka nás uklidnila a na hřišti bylo v podstatě jedno mužstvo. Po stažení výborně hrajícího Martina Hvězdy proměňuje pokutový kop Honza Sedlák. Zbytek poločasu jsme odehráli k mé nelibosti velice ležérně a v naší hře se začaly objevovat patičky, parádičky a podobné věci, které nebyly účelné a spíše naši hru degradovaly. Do konce poločasu jsme přesto ještě dvakrát skórovali po brankách Martina Hvězdy a Martina Sítaře – 4:0.

Druhý poločas jsme se zase vrátili k naší hře bez parádiček a přišly další branky. Prosadil se Kuba Mareček a druhý zářez na pažbě přidal střelec Martin Sítař. Radek Chmelíček prostřídal a na hřiště se dostali i naši „starší“ Martin Žák a Michal Bureš. Prve jmenovaný se i prosadil, kdy dostal centr, který jej pohodlně dopravil jeho předností – hlavičkou – do branky.

Z Mikulovic jsme se vraceli se třemi body a sedmi vstřelenými góly.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist