Dobšice - Zbraslav A 1:2

Sestava: Kloupar – Dufek, Sedlák, Buchta, Andrlík – Vít M., Mareček, Touška M., Havlásek, Touška J. – Sítař

Střídal: Jurča

Připraveni: Mohelský, Březina

 

Domácí začali zápas aktivněji a prvních 20 minut byli lepší a důraznější. Vy vyústěním této aktivity byly 3 velké šance, kdy nás podržel skvěle chytající Radek Kloupar. Když jsme přestáli tento tlak, postupně jsme přebrali iniciativu a po zbytek poločasu jsme byli lepší my. Do stoprocentní šance se dostal nejprve Martin Sítař, ale přestřelil. Další dobrou příležitost měl Kuba Havlásek, ale míč netrefil ideálně a jeho zakončení postrádalo důraz i přesnost. Do třetice jsme už však slavili. Zpětnou přihrávku z pravé strany jsme přepustili na Martina Sítaře, který z podobného místa jako v prvním případě mířil přesně k tyči.

Větší část druhé půle se hrála spíše od vápna po vápno bez výrazných šancí nebo tlaku jednoho mužstva. Domácí poslali pár dobrých centrů ze strany, ale dobře fungující obrana zvládala tyto situace odvrátit. Výjimkou byla hlavička dobšického útočníka, která naštěstí mířila vedle. Naši hráči se s přibývajícími minutami čím dál více soustředili na obranu. Přesto přišlo navýšení našeho vedení deset minut před koncem. Po nepřehledné skrumáži ve vápně domácích, se nám podařilo dostat míč na hranici vápna k Romanovi Dufkovi a ten poslal míč přesně k tyči technickou střelou. Za zmínku stojí, že minimálně 10 minut už chtěl Roman střídat. Poslední desetiminutovku jsme absolutně rezignovali na jakoukoliv aktivitu a pouze jsme odkopávali míče a domácí se dostali do závěrečného tlaku. Zdramatizování přišlo po "nepovedeném" centru pravého záložníka domacích,  který přeloboval našeho bezmocného golmana. Poslední minuty jsme se strachovali o výsledek, ale ten se nám podařilo s velkými obtížemi ubránit.

Vezeme tedy důležité body z prvního zápasu sezony. Nutno však podotknout, že je prohra pro domácí smolná a zápasu by slušela remíza. Za zmínku stojí i velmi dobrý výkon hlavního rozhodčího.

Děkujeme opět početnému počtu našich fanoušků, kteří vážili dlouhou cestu a přijeli nás podpoříit.

MarV

Partneři klubu:

            TOPlist