Áčko znovu ztratilo. Ořechov-Zbraslav 1:0

Sestava: Buďa-Nováček,Kaláb,Heler,Vít D.-Vít M.,Kožíšek,Buchta,Hvězda,Chmelíček-Sítař

 

Připraveni:Dominik,Bureš

 

V sobotním větrném odpoledni jsme zavítali na hřiště Ořechova, který se nachází ve spodní části tabulky. Tím pádem se od nás čekali povinné tři body. Naše hra tomu ale vůbec neodpovídala.

 

V první půli hra probíhala převážně ve středu hřiště a byla plná nepřesností. Naše snaha dát míč na zem a kombinačně se dostávat k brance soupeře končila buď nepřesnou přihrávkou, ztrátou míče nebo důrazně hrající obranou domácích. Pokud jsme se dostali do pokutového území domácích, tak to bylo pouze z centrovaných přímých kopů, které obrana bez větších potíží odvracela a domácí na tom byli podobně. Jedna z mála vlaštovek byl průnik M. Víta po pravé straně, kdy se vysmýkl dvěma obráncům u rohového praporku, ale  přihrál nepřesně.

 

Druhá půle přinesla podobný obrázek. Spousta nepřesností, nakopávaných míčů a nic z toho. Zdálo se, že to bude typický nudný remízový zápas, ale z ničeho nic udeřili domácí. Po zahraném přímém kopu se na úrovni malého vápna srazili dva naši s dvěma domácími hráči a v nepřehledné motanici nešťastně posunul míč do vlastní sítě D. Vít. Od té doby se domácí zatáhli na svoji polovinu a bránili hubené vedení. Přece jen se do velké šance dostal M. Sítař, když si ve vápně zpracoval centrovaný míč, ale z otočky pálil nad. Až do konce utkání jsme měli na kopačkách míč více my, ale naší hře chyběla přesnost.

 

A tak jsme po velmi špatném výkonu odjeli z Ořechova bez bodů.

MarV

Partneři klubu:

            TOPlist