Zbraslav - Zastávka 4:1

Sestava: Kaláb – Dufek, Sedlák, Buchta, Andrlík – Sítař, Vít J., Touška, Havlásek, Kožíšek – Vít M.

Střídali: Navrátil, Dufek

V druhém střetnutí proti sousedovi z pohledu zeměpisného, tak i z pohledu na postavení v tabulce, se museli všichni fandové hodně obléci. Ve sychravém a větrném počasí, které panovalo v areálu našeho hřiště patří obdiv všech, kteří dorazili a ještě k tomu obě mužstva povzbuzovali.

Zbraslav do zápasu nevstoupila ideálně a hosté byli s výhodou v zádech aktivnější. K jejich sebevědomí přispěla i 16. minuta, kdy se nedomluvili Honza Kaláb s Mirkem Buchtou a Michal Nešpůrek poslal míč přehledem do prázdné branky 0:1. V druhé jasné šanci nás zachránil Honza Sedlák, který vykopl míč z brankové čáry po akci Strnada. Hra se vyrovnala a Zbraslav měla náznaky šancí, ale buď zklamala obuv nebo lepší domluva jako v případě Adama Kožíška s Martinem Sítařem.

Druhá půle z pohledu domácích daleko vydařenější. V 56. minutě se dokázal prosadit důrazem na brankové čáře Martin Sítař, který využít přihrávku napříč pokutovým územím 1:1. Na koně nás dostala hlavička Jan Víta po rohu Adama Kožíška 2:1 o deset minut později. Když pak Martin Sítař zužitkoval kolmici od Kuby Havláska a svůj únik zakončil podél Petra Hovězáka a bylo to 3:1. Konečnou podobu podařené půle dal znovu hlavou Jan Vít po přesném centru Jan Andrlíka z levé strany 4:1.

Zbraslav tak oplatila Zastávce porážku z jejího hřiště a posunula se v tabulce na 6. místo.

Foto: najtiv.rajce.idnes.cz/A_-_Cechie

Tiv.

 

Partneři klubu:

            TOPlist