Zbraslav - Dobšice 1:1

Sestava: Kaláb – Vít M., Buchta, Sedlák, Vít J. – Hvězda, Mareček, Touška, Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali: Andrlík Tomáš, Sapík, Dufek

Zbraslav musela i v druhém zápase za sebou řešit rébus, koho postavit mezi tři tyče, protože všichni tři gólmani jsou kvůli zdravotním problémům mimo hru. Honza Kaláb zavzpomínal na svoje gólmanská léta a zápas zvládl skvěle.

První půle nenabídla ze strany domácích bůhví jakou podívanou. Zbraslav byla v soubojích pozdě a zbytečným držením míče se okrádala o možnost kombinaci zrychlit. Dobšice působili velice sebevědomým dojmem a určitě to byli zatím nejlépe hrající soupeřem, se kterým se Zbraslav v 1.A třídě potkala. Převaha hostů začala narůstat na začátku druhé půle, kdy jsme byli v hlubokém bloku a zmohli jsme se pouze na nákopy na osamoceného Martina Sítaře. Dobšice mohly jít do vedení po akci rychlonohého útočníka, kterého nejprve výborně vychytal Honza Kaláb a dorážku do prázdné zablokoval Honza Sedlák. Druhá jasná šance hostů přišla po špatné rozehrávce Martina Hvězdy, sólo hostujícího hráče ale skončilo mimo naše tyče. Zbraslav se do zápasu dostala až po patnácti minutách druhé půle. Kuba Havlásek výborně chytajícího brankaře Dobšic prostřelit nedokázal a další dorážky byly zablokované. Další akce našich po ose Adam Kožíšek a Martin Hvězda skončila opět výborným zákrokem hostujícího gólmana.

Rozhodující momenty zápasu tak přišly v poslední desetiminutovce. Obránce Dobšic zbytečně podkopl Martina Hvězdu a kopala se penalta. Honza Sedlák se trefil přesně k tyči a Zbraslav vedla 1:0. Hosté odpověděli rychlým brejkem, po kterém nám utekl nejnebezpečnější hráč hostů a tentokrát se nemýlil a střelou podél Honzy Kalába vyrovnal 1:1. V závěru zápasu se řešily i nefotbalové věci, když se hlavami srazili Marek Vít a Tomáš Andrlík a oba museli být odvezeni do nemocnice. Přejeme oběma rychlé uzdravení.

Foto:najtiv.rajce.idnes.cz/A_-_Dobsice/

 

Tiv.

 

Partneři klubu:

            TOPlist