Zbraslav - Blížkovice 5:1

Sestava: Kožnar – Vít M., Buchta, Kaláb, Jurča – Hvězda, Mareček, Sedlák, Touška, Kožíšek – Sítař

Střídali: Podlaha, Andrlík

Radek Chmelíček mohl pro zápas proti Blížkovicím počítat s Martinem Sítařem a už plně uzdraveným Adamem Kožíškem. Naopak na straně zraněných přibyli Jan Vít a Miloš Buďa.

Ve velkém horku se hrála první dvacetiminutovka ve vlažnějším tempu. První velká šance byla z těch nejtutovějších. Martin Hvězda prošel do vápna, našel před prázdnou brankou Martina Sítaře, který z několika metrů přestřelil prázdnou branku. Hosté spoléhali na rychlé brejky a své rychlonohé útočníky. Po jednom z takových úniků naštěstí Mirek Buchta zablokoval přihrávku směřující na volného hráče Blížkovic. Martin Sítař napravil svůj první nezdar uvolněním u lajny a pěkným gólem, po kterém jsme šli do vedení 1:0. Hosté udeřili bleskově. Útočník Blížkovic utekl naší stoperské dvojici, předložil míč volnému záložníkovi, který podél našeho gólmana zakončil přesně 1:1. Zbraslav stihla do poločasu zvýšit na rozdíl dvou branek. Adam Kožíšek našel Martina Sítaře, který střelou k tyčce zvýšil 2:1 a po průniku Marka Víta zaznamenal po 42 . minutách hattrick 3:1.

Zbraslav se uklidila gólem hned po třech minutách druhé půle. Po akci z pravé strany a rychlé výměně míče mezi Martinem Hvězdou a Markem Vítem, utekl náš třígólový střelec a obránce Blížkovic zachraňoval vlastním gólem 4:1. Definitivní podobu utkání pak udělala dvojice Martin Sítař a Adam Kožíšek. Hostům neklapl ofsajd systém, Martin Sítař předložil Adamu Kožíškovi, který poslal míč do prázdné svatyně 5:1.

 

Tiv

 

Partneři klubu:

            TOPlist