Soustředění 2018

V termínu od 7.2. do 10.2. proběhlo jako již tradičně herní a kondiční soustředění na Třech Studních u Nového Města na Moravě. Hráči našli opět své útočiště v Krčmě, která nám nabídla potřebné zázemí pro náš náročný program. První delegace ve složení: Marek Vít, Jakub Mareček, Adam Kožíšek, Honza Kaláb, Honza Sedlák, Michal Dufek, Pepa Hort dorazila po obědě a absolvovala 10 kilometrový trénink složených z kratších i delších běhů. Druhý den byla výprava doplněna o další hráče: Martina Sítaře, Martin Dobšíka, Radima Jurču, Martina Hvězdu, Honzu a Davida Víta, Mirka Buchtu, Honzu Andrlíka, Petra Nováčka a Davida Podlahu. 

Dopoledne bylo ve znamení běhů v okolí Tří Studní s důrazem na rychlost a trenérské trio Radek Chmelíček, Václav Vévoda a Michal Bureš využili především kopcovitých terénů ke kratším a dlouhým sprintům. Odpoledne jsme se přesunuli do Žďáru nad Sázavou na výborně připravenou umělou trávu a pracovali jsme hlavně s balónem a využili toho, že byli k dispozici dva gólmani.

Třetí den byl zahájen tradičním během k areálu hotelu Ski a odpoledne jsme znovu byli na umělce ve Žďáru, kdy jsme celou tréninkovou jednotu prakticky hráli fotbal v různých variantách. Navečer někteří hráči využili bazénu, sauny a vířivky v nově zbudovaných lázních v Novém Městě.

Celé soustředění nebyla nouze o různé legrácky, naschvály a kanadské žertíky, které prostě k takové akci patří. O kulturní program se dále staral Martin Dobšík, který během soustředění ostříhal skoro všechny účastníky. Páteční program byl pak zakončen návštěvou baru ve Žďáru a sobotu ráno se všichni účastníci kolem oběda odebrali do svým domovů.

Foto od Martina Sítaře a pana Řehořky zde:najtiv.rajce.idnes.cz/Soustredeni_2018/

Tiv

Partneři klubu:

            TOPlist