Soběšice - Zbraslav 3:2

Sestava: Kožnar – Dufek, Sedlák, Vít J., Andrlík – Vít M., Mareček, Touška M., Karpenko – Touška J., Sítař

Střídali: Šavrňák, Němec, Podlaha

K utkání obecně nutno říct, že jsme předvedli nejhorší výkon za dlouhou dobu.

Opět nám nevyšel začátek utkání. Domácí zahrávali přímý kop z cca 25 metrů. Domácí hráč jej nezahrál dle svých představ, ale naše zeď se nesmyslně rozestoupila a míč prošel až do brány. Následně jsme se celou první půli nemohli dostat ke své hře. Z části za to mohly naše nepřesnosti v kombinaci a svůj díl mělo i nasazení domácího mužstva, které bylo důrazné a poctivě dohrávalo všechny souboje. Pustili nás do dvou nadějných příležitostí. Ty se nám však nepodařilo dohrát, aby z toho byla gólová příležitost nebo vyrovnávací branka. Naopak těsně před přestávkou střela domácího hráče k podivení všech zapadla k bližší tyči.

Místo, abychom se ve druhé půli nadechli k lepšímu výkonu, opět nás srazila laciná ztráta Marka Víta na půli, z které pokračovali domácí do otevřené obrany a navýšili už na vysokých 3:0. Marek své zaváhání částečně napravil, kdy si jeho centr domácí srazili do vlastní brány. Náš výkon se sice zlepšil, ale stále to drhlo. Na tomto zlepšení měl výrazný podíl Martin Šavrňák. Ten ve svých letech všem ukázal předpisovou bojovnost i fotbalovost. A byl to právě on, kdo poslal přesný centr na zadní tyč a tam jej uklidil do brány Marek Touška. Dobré dvě šance měl Martin Sítař, ale v obou případech, v dobré pozici přestřelil. Marek Vít zase z rohu v dobré pozici hlavou netrefil.

Připisujeme si tak zaslouženou první prohru sezony. Sluší se pogratulovat soupeři, který ukázal předpisovou bojovnost a za třemi body si celý zápas svým důrazem šel.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist