Muži: Zbraslav - Ochoz 3:0

V zápase, ve kterém jsme měli vzhledem k sobotním výsledkům ostatních týmů nůž na krku, jsme předvedli velmi kvalitní kolektivní výkon a potvrdili jsme dobrou formu z posledních zápasů. Dvěma góly se blýskl kapitán Martin Žák.

Sestava: Buďa – Nováček, Sedlák, Kaláb, Chmelíček – Hort, Vít J., Horký, Vít D., - Žák, Vít M.

Střídali: Bureš, Stopka

Zápas jsme nezačali úplně optimálně a Ochoz dokazoval, že jeho postavení v tabulce není náhodné a prvních 15 minut byl v kombinaci přesnější než náš tým. Problémy nám především dělaly standardní situace, které hostující záložník kopal velmi nebezpečně. Po nepříliš podařeném začátku zápasu jsme se osmělili i my a byla z toho hned gólová šance. M. Žák však tváří tvář hostujícímu brankáři úlohu nezvládl. To stejné by se dalo říct i o šanci J. Víta, který po přesném pasu L. Horkého střílel „pánu bohu do oken“. Ujala se až akce, na jejímž konci byl po přihrávce J. Horta M. Žák, kterého nechala hostující obrana trestuhodně samotného a po předchozím nezdaru náš kapitán věděl, jak dostat míč do branky 1:0. V dalších šancích prvního poločasu jsme si bohužel počínali zbrkle a tak první půle skončila 1:0. Začátek druhého poločasu byl z naší strany daleko aktivnější a dostávali jsme se i do šancí. Zvláště střely L. Horkého byly velmi podařené a cíl míjely jen těsně. V další gólové šanci se zjevil J. Hort, ale zakončení bylo nedůrazné a z následné gólové pozice byl M. Žák natolik zaskočen, že pro změnu ani nezakončil (možná tušil, že dá ještě jeden gól a věděl, co by ho případná branka stála :-). Do šancí se ale dostávali i hosté. Trestný kop nejlepšího hráče hostí však M. Buďa výborně vytěsnil na roh. Uklidnění v podobě druhého gólu domácích přišlo po ose Vít J., Chmelíček a nekompromisně levou zakončující M. Žák 2:0.

Po druhém gólu jsme se snažili zaměřit především na dobré bránění a případné rychlé protiútoky. To se nám ve většině případů dařilo. Právě z jednoho protiútoku jsme i udeřili potřetí. Na jeden z výletů se vydal J. Sedlák a přesnou střelou k tyči dal konečnou podobu zápasu 3:0.

Závěrem bych chtěl ocenit výkon celého týmu, dnešní výhru jsem si podle mého názoru zasloužili a po právu jsme získali tři body. 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Tiv

Diskusní téma: Muži: Zbraslav - Ochoz 3:0

Info

Honzo je možnost napsat něco do Zbraslavského HERALTU pokud máš chuť pošli příspěvek na - smekal.roman1@seznam.cz.

Je mi líto, že se nemohu věnovat zápasu na plno, ale tento špíl byl dost dobrý.

Re: Info

Tento týden jsem na tom s časem bledě, ale příští týden bych mohl dát něco dohromady. Zkusím se s Romanem domluvit.

Rozhodčí

Nazdar,musím jenom souhlasit s TIVem,protože paní rozhodčí byla nejlepší v této soutěži.Jinak musím pochválit i rozhodčího co pískal ve Šlapkách,ten byl též dobrý.Ti staří páni co tuto soutěž kazí,by se měli dát na zahrádkaření nebo něco podobného,kde nebudou ničit moje nervy.Jinak common the gunners

Paní rozhodčí

Zapomněl jsem ještě ocenit výkon paní rozhodčí. Někeří páni rozhodčí by se mohli učit.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist