Muži A: Zbraslav - Říčany 2:1

Sestava: Buďa – Nováček, Kaláb, Krejčí, Vít D. – Vít M., Vít J., Sedlák, Buchta, Dejral – Sítař

Střídali: Žák, Heller

Po nepříliš vydařeném zápase s Pršticemi jsme chtěli navázat na dobré domácí výkony a nakonec jsme v derby s Říčany slavili výhru 2:1. První poločas jsme drželi míč na svých kopačkách, ale finální fáze, tedy přesná přihrávka, se nám příliš nedařila. Po několika minutách oťukávání přišla naše první šance. M. Sítař se dobře uvolnil a dobře vypálil, ale gólman hostů vyrazil. Po následném závaru se uvolnil M. Buchta, ale tváří tvář hostujícímu brankaři jej pouze nastřelil. Další šanci měl J. Sedlák, ale střela z vápna mířila přesně do náruče gólmana Soustružníka. Hosté také zahrozili, když se uvolnil rychlonohý útočník, ale naše obrana nebezpečí odvrátila. Další akce v našem podání byla již gólová. Po přesném pasu D. Víta se uvolnil M. Vít a přesným centrem našel M. Buchtu, který hlavou na vzdálenější tyč nedal gólmanovi šanci 1:0.

Druhý poločas už nebyl tak pohledný jak první. Naše kombinace vázla a šance se rodili po méně vypracovaných akcích. Hosté nás prakticky ohrozili jen střelou z rychlého protiútoku, která mířila v podání jejich útočníka mimo.

I přes méně pohledný fotbal jsme měli však šancí dostatek. Především M. Buchta a M. Sítař se ocitli několikrát ve vyložených šancích, ale hostující gólman držel výbornými zákroky hosty nad vodou. Díky naší slabé produktivitě jsme opět pykali. Po zbytečné ztrátě M. Víta musel nebezpečí hasit P. Krejčí, ale počínal si nedovoleně a kopala se penalta. Tu s pomocí tyče hostující útočník proměnil 1:1. Branka nás trošku rozhodila, ale odpověděli jsme rychle. Po rohu míč propadl až k M. Sítařovi a ten protrhl smůlu a stanovil konečný výsledek zápasu 2:1.

Tiv

Diskusní téma: Muži A: Zbraslav - Říčany 2:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist