Muži A: Zbraslav - Mokrá 6:1 + foto

 

Naši borci předvedli parádní fotbalové představení a soupeře rozdrtili 6:1.

Sestava: Žák – Chmelíček, Kaláb, Krejčí, Vít D. – Vít M., Vít J., Sedlák, Dejral – Buchta, Sítař

Střídali: Podlaha, Bureš, Heller

V posledním podzimním utkání naše „Áčko“ nastoupilo v pozměněné sestavě. Kvůli zranění paty chyběl Petr Nováček a kvůli pracovním povinnostem byl nepřítomen Miloš Buďa. Tyto mezery v sestavě skvěle vyplnili Radek Chmelíček a spolehlivý navrátilec v naší svatyni Martin Žák.

Zápas pro nás začal nešťastně. Hned v prvních minutách se M. Vít střetl s ofenzivně laděným obráncem soupeře a po vzájemném kontaktu obou hráčů se kopala velmi přísná penalta. M. Žák neosvědčil svůj patent na chytání pokutových kopů :-)), a tak hosté vedli 0:1. Tento rozpačitý začátek nás trošku zaskočil, ale postupně jsme začali rozjíždět naši ofenzivní mašinu. První nabídku ke skórování chystal J. Vít, ale jeho přihrávka nikoho nenašla. Pak se ukázal rychlík M. Sítař, ale jeho úniky brankař hostů kryl.

V té době se hrál hodně ofenzivní fotbal, a ani naše bránění ani bránění hostů nebylo stoprocentní, a tak diváci mohli vidět fotbal nahoru dolů. Z naší trvalejší převahy se nakonec přece jen urodilo. M. Vít přiťukl hlavou ideálně L. Dejralovi a začínalo se zase od začátku 1:1. Další možnost si vypracoval M. Buchta, ale jeho střela podél gólmana jen těsně minula cíl, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhá půlka byla z naší strany smrtící. Vše otevřelo uvolnění J. Víta a nabídka pro M. Buchtu, který potvrdil, že zprávy o pověsti kanonýra nejsou náhodné a přesně zacílil k tyči. 2:1. Hosté zahrozili dobře rozjetým brejkem, který jejich útočník řešil zbrkle a také střelou z přímého kopu, kterou naše nová akvizice v bráně :-))) výborně vyboxovala. Pak už se hrálo jen podle našich not. Po několika narážečkách se ocitl za obranou M. Sítař a nedal střelou pod břevno gólmanovi šanci 3:1. Pak přišlo na řadu číslo v podání D. Víta. Ten si elegantně projel půlku hřiště, třem hostujícím hráčům ukázal záda a nachystal ideální pozici pro M. Sítaře a ten se opět nemýlil. 4:1. Aby nebylo krásným okamžikům konec, vybojovala naše záloha míč pro M. Buchtu a ten ukázal lob, který by mohl soutěžit o gól měsíce 5:1. V té době už soupeř rezignoval a my hráli, co jsme potřebovali. D. Vít si narazil s J. Vítem a nadýchaným centrem vybídl M. Bureše, ale ten branku netrefil. Poslední branku v našem podání zaznamenal M. Buchta. Po kiksu obrany hostů pohodlně zasunul míč podél gólmana, zkompletoval tak hattrick a už teď moc dobře ví, co tento počin pro něj bude za týden znamenat :-))).

Naše mužstvo tak velmi povedeným vystoupením zakončilo výbornou podzimní část a potvrdilo vynikající bilanci z domácího hřiště.

Touto cestou bych chtěl poděkovat všem hráčům za jejich přístup k zápasům i tréninkům, všem fanouškům za podporu a všem, kteří dělají do fotbalu ve Zbraslavi. Díky a na jaře na shledanou.

Tiv

Fotografie ze zápasu jsou k dispozici zde: najtiv.rajce.idnes.cz/A_-_Mokra/

Diskusní téma: Muži A: Zbraslav - Mokrá 6:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist