Muži A: Popůvky-Zbraslav 0:0

V zápase, ve kterém jsme si vytvořili takový počet šancí, který by nám stačil na 4 zápasy dopředu, jsme nakonec remizovali s Popůvkami 0:0.

Sestava: Buďa - Nováček, Heler, Kaláb, Kudera – Hort, Vít J., Sedlák, Vít D. (Stojar) – Sitař (Pelikán), Bureš (Podlaha) 

Na výborně připraveném hřišti si první šanci zápasu vytvořili domácí, ale M. Buďa předvedl skvělý zákrok a míč směřující do levého rohu vytěsnil na roh. Od té doby na hřišti vládlo jen jedno mužstvo. První výbornou šanci měl M. Bureš, ale místo zakončení volil ještě další kličku a dostal se do nevýhodné střelecké pozice a jeho pokus z úhlu brankař kryl. V dalších velkých šancích se objevil M. Sitař, ale v prvním případě mu střela nesedla v druhém mířil přesně doprostřed brány. Hosté v té době hrozili jen z brejků a z nákopů na zkušenou dvojici útočníků, ale ani jeden z protiútoků nebyl zakončen důrazně, aby znamenal nebezpečí pro naši branku. Další šanci z kategorie vyložených měl opět M. Bureš, ale po vysunutí J.Víta mířil trestuhodně mimo. Domácí evidentně nestačili a i v druhém poločase jen bránili. Další tutovka přišla hned na začátku druhého poločasu, ale M. Sitař po ideální přihrávce J. Sedláka volil zakončení hned z první a hostující brankář předvedl perfektní reflex. Naše útočníky zásoboval velmi kvalitními pasy J. Sedlák a po jednom z nich pálil J. Hort velmi tvrdě, ale hostující obrana jeho pokus zablokovala. Z následného rohu, se mohl J. Vít zeptat domácího gólmana, kam míč chce, ale trestuhodně branku hlavou přestřelil. Poslední desetiminutovku jsme ubrali z našeho tempa a snažili jsme se neudělat chybu v obraně. To se nám dařilo a přes některé naše další šance zápas nakonec skončil remízou 0:0.

I přes absenci pěti hráčů základní sestavy mužstvo předvedlo velmi kvalitní výkon a domácí dostávalo v určitých fázích zápasu pod velký tlak, škoda jen velkého množství nevyužitých šancí. Remíza je tedy podle průběhu utkání ztrátou.

Poděkování patří především klukům z dorostu, kteří nám v dnešním zápase vypomohli a chybějící hráče výborně nahradili.

Tiv

 

 

Diskusní téma: Muži A: Popůvky-Zbraslav 0:0

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist