Horní Kounice - Zbraslav 0:2

Sestava: Kožnar – Dufek, Kaláb, Buchta, Jurča – Hvězda, Mareček, Seldlák, Touška, Vít J. – Vít M.

Střídali: Touška, Andrlík, Buďa

Zbraslav musela změnit obvyklé rozestavení při absencích Martina Sítaře a Adama Kožíška. Na hrot se postavil Marek Vít a sestavu doplnil Michal Dufek, který se postavil na místo pravého obránce. Kdo si myslel, že Horní Kounice přejedeme a dokráčíme si k jednoduchému vítězství se hodně mýlil. Domácí hráli to, co na domácím hřišti zvládají dokonale. Dlouhé míče na vysoké útočníky a sklepávání nebo prodlužování míčů. Zbraslav si během první půli nevypracovala vyloženou šanci a domácí mohli hned dvakrát udeřit. Po trestném kopu ukázkovou robinzonádou vytáhl Honza Kožnar míč na břevno a po rychlém protiútoku domácí útočník trefil naši tyč.

V kabině jsme si řekli, že hra na jednoho útočníka nemá dostatečnou podporu, a tak jsme se rozhodli rozhýbat útok s bratry Vítovými. Tato taktika se začala vyplácet po deseti minutách, kdy zatáhl míč Jan Vít, Marek Vít pustil Martinovi Hvězdovi a ten se trefil k tyči 0:1. Naši hráči se uklidnili o několik minut později. Honza Sedlák zahrál přesný přímý kop na Jakuba Marečka, který efektní patičkou poslal míč pod břevno 0:2. Oba góly nás viditelně povzbudili a začali jsme hrát naši hru, kterou jsme chtěli hrát v první půli. Domácí trošku rezignovali a zápas  se dohrál v naší režii.

Vzhledem k výsledku Slovanu to znamenalo výborné druhé místo v tabulce. Zbraslav po historickém postupu do krajské soutěže zaznamenala i umístnění v tabulce, za které se určitě nemusí stydět. Děkujeme všem fanouškům a příznivcům za podporu a těšíme se na další sezónu.

Tiv.

 

 

 

 

 

Partneři klubu:

            TOPlist