Zbraslav - Želešice 1:1

Sestava: Buďa – Nováček, Kaláb, Kožíšek, Andrlík – Hvězda M., Vít J., Liška., Kožíšek A. – Vít M.., Buchta

Připraveni: Žák, Kovařík, Sedlák

 

Zápas se Želešicemi byl zpočátku velmi otevřený. My jsme se snažili útočit a hosté hrozili z nebezpečných brejků. V první šanci se ocitl M. Vít, ale svůj únik nastřelil jen do gólmana hostů. Pak jsme si vybrali slabší chvilku my a vrácený centr do vápna našel úplně neobsazeného útočníka hostů a bylo to 0:1. Pak jsme si vypracovali minimálně 3 tutové příležitosti. L. Liška sám na penaltě mířil mimo a J. Vít trefil z blízkosti jen gólmana hostů.

Zápas se nesl v obvyklém duchu. Hosté si užívali našeho trávníku občasným poleháváním, diskuzí s rozhodčím a s našimi diváky, kteří jim k tomu nutno podotknout velmi dobře sekundovali.

 

Druhý poločas byl v naší režii, ale výrazně do hry vstupoval rozhodčí, který přestal hru absolutně kočírovat. Nevytahoval karty na obou stranách a hra se změnila v divadlo, kde hrál on hlavní roli. Naše mužstvo mělo převahu, ale naše koncovka byla totálně tragická. Nejprve šel z boku sám A. Kožíšek, který trefil gólmana, pak trefil boční síť velmi dobře hrající M. Buchta a na závěr netrefil úplně odkrytou branku M. Žák. Přímý kop hostí pak výborně vyboxoval M. Buďa.

Když už se zdálo, že si díky naší neproduktivitě hosté odvezou 3 body. Svůj výkon korunoval rozhodčí, který odpískal velmi diskutabilní penaltu v náš prospěch, kterou O. Kožíšek proměnil 1:1.

 

Foto zde:najtiv.rajce.idnes.cz/A_-_Zelesice_2012/

 

Tiv

Diskusní téma: Zbraslav - Želešice 1:1

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist