Zbraslav - Soběšice 3:2

Sestava: Kaláb – Dufek, Sedlák, Buchta, Andrlík J. – Vít M., Mareček, Touška M., Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali: Podlaha, Touška J.

Tuto neděli jsme doma přivítali nováčka soutěže Soběšice, které neměli vůbec dobrý vstup do soutěže, ale poslední  tři zápasy vyhráli. Nečekalo nás tedy nic jednoduchého.

Začátek utkání nám herně vycházel dobře a měli jsme více ze hry. Po pěkné kombinaci šel z pravé strany Marek Vít, ale strážce hostující branky neprostřelil. Bohužel, jak už je u nás pravidlem, po čtvrt hodince hry míjíme míč za obranu tak, že průnikovou přihrávka ještě zpomalí hostujícímu hráči přímo do běhu a ten se tváří v tvář Honzovi Kalábovi nemýlí. Po obdržené brance jsme se bohužel opět uchýlili k diskuzi k rozhodčím a soupeřem a na fotbal jsme trošku zapomněli. Naštěstí jsme si tyto věci zavčasu uvědomili a opět jsme převzali taktovku hry. Martin Sítař zatáhl míč na pravou stranu, přihrál pod sebe a Kuba Mareček jeho nabídkou pod sebe nepohrdl a srovnal. Posléze jsme mohli jít do vedení. Adam Kožíšek využil vyběhnutí brankáře, ale nevybral si ideální řešení, které k vedoucí brance nevedlo. Naopak šli do vedení opět hosté. Po odvráceném rohovém kopu zahrál nešťastně rukou v našem vápně Roman Dufek a hosté penaltu i se štěstím proměnili. Martin Sítař svůj samostatný nájezd neproměnil.

Vstup do druhé půle byl z naší strany zpočátku poněkud nesmělý, ale postupně se nám podařilo hosty uzamknout na jejich polovině a těm nezbývalo než jen odkopávat míče. Střela Marka Toušky ještě letěla do středu brány. Srovnání přišlo po zatažení míče Adamem Kožíškem po levé straně a nádherné přihrávce před bránu, kde Marek Vít už jen uklízel do brány. Po vstřelené brance náš tlak polevil a zároveň začali hrát i hosté. Tuto hluchou pasáž přerušil samostatnou akcí Martin Sítař. Potáhl míč podél vápna z pravé strany do leva a nakonec zakončil přesně podél brankáře a poslal nás do vedení. Uklidnit nás mohl Marek Vít, ale se svojí šancí naložil zbrkle. Poslední destiminutovku si hosté vytvořili závěrečný tlak, který jsme sami umocňovali  špatným řešením vyvážení míče. Míč jsme ztratili ještě na naší půlce zbytečnými nepřesnostmi a tím hostům pomáhali tlak udržovat a stupňovat. V poslední minutě se po rohovém kopu dostal k zakončení hlavou hostující útočník, ale nezakončil dostatečně důrazně a Honza Kaláb byl tam, kde měl.

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist