Zbraslav - Soběšice 3:0

Sestava: Žák – Vít M., Buchta, Sedlák, Andrlík – Hvězda, Touška M., Mareček, Havlásek, Jurča – Sítař

Střídali: Podlaha, Mohelský, Březina

Ve druhém kole jsme na domácím hřišti přivítali tým Soběšic. V tomto zápase nám chybělo hned několik hráčů, ale to na našem výkonu nebylo znát.

Začátek utkání nám vyšel skvěle, když jsme šli do vedení hned po deseti minutách. Centr z přímého kopu posadil Martin Hvězda přesně na hlavu Honzovi Andrlíkovi, a ten nás poslal do vedení. Hned o pár minut později se po kombinaci s Martinem Sítařem dostal ke střele levou nohou Radim Jurča a trefil se přesně k tyči. Akce hostů končily na naší obraně, která po celý zápas hrála zodpovědně a nepřipouštěla žádné vážnější šance. Naopak my jsme mohli naše vedení navýšit, ale naše příležitosti jsme nedotáhli do konce. Až před poločasovým hvizdem zahrál Martin Hvězda rohový kop na přední tyč a Mirek Buchta prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Poločas skončil 3:0 v náš prospěch.

Druhá půle začala ve vlažnějším tempu. My jsme se nikam nehnali a hosté nás až po deseti minutách dostali pod tlak. Z něj však žádné větší akce nepřicházely. Když šel po druhé žluté kartě předčasně z hřiště hostující kapitán, bylo v podstatě po zápase a my si v klidu třígólové vedení pohlídali až do závěrečného hvizdu.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist