Zbraslav - Šlapanice 3:0

Sestava: Žák – Vít M., Buchta, Andrlík, Vít J. – Sedlák, Mareček, Touška, Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali: Sapík, Dufek, Jurča

V prvním domácím zápase nové sezóny jsme přivítali na našem hřišti mužstvo Šlapanic. Zbraslav udělala oproti zápasu s Příměticemi několik změn v sestavě. Zraněného Honzu Kožnara nahradil Martin Žák a na místo stoperů se postavili Mirek Buchta a Tomáš Andrlík.

V úmorném vedru se hrál v první půli vyrovnaný fotbal. Hostům fungovala hra na jednoho útočníka, který sklepával míč záložní řadě a naši hráči hledali jen těžko tempo hry. První šanci jsme Šlapanicím nabídli po váhání Martina Žáka s rozehrávkou. Oblouček hostujícího hráče skončil nad břevnem. Zbraslav odpověděla povedenou střelou Marka Toušky, která z uctivé vzdálenosti skončila na tyči. V 18. minutě jsme šli do vedení. Martin Sítař si pustil míč, utekl svému strážci a tvrdou střelou zavěsil 1:0. Šlapanice odpověděli vyloženou šancí, kdy se zcela osamocen zjevil záložník na malém vápně, branku ale naštěstí pro nás přestřelil.

V kabině jsme si vyříkali, jak zlepšit kombinaci, být aktivnější na míči a druhá půle byla herně určitě povedenější. V 67. minutě dostal míč do těžké pozice Martin Sítař, míč udržel, stihl obejít dva hráče a naservírovat míč Honzovi Sedlákovi, která sám před brankařem poslat míč k tyči 2:0. Druhá branka nám pomohla a přidali jsme o šest minut i třetí zásah. Martin Sítař vyslal Honzu Víta do úniku, ten přihrál před branku Martinovi Hvězdovi a bylo to 3:0. Hostům v posledních 15 minutách došli síly i vzhledem k vynuceným zraněním z první a druhé půle. Touto cestou přejeme hráčům brzké uzdravení. Naši hráči mohl přidat ještě další pojistku. Honza Sedlák zkoušel lob, ale našel rukavice šlapanického gólmana.

Tiv.

 

Partneři klubu:

            TOPlist