Zbraslav - Rajhrad 7:2

Sestava: Kaláb – Dufek, Sedlák, Buchta, Jurča – Vít M., Mareček, Touška M., Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali:  Střecha, Andrlík T.

V domácím utkání proti Rajhradu jsme šli brzy do vedení po brance navrátilce do sestavy Martina Sítaře. Domácí dvakrát zahrozili po našich zbytečných ztrátách v nebezpečném prostoru. V těchto situacích nás podržel výborný Honza Kaláb. Naše šance jsme neproměnili a nakonec nás hosté potrestali. Prosadili se po samostatném úniku. Do vedení jsme šli ještě před přestávkou. Trefil se opět Martin Sítař. Těsně před  poločasovou přestávkou mohli hosté srovnat, ale zastavil je praporek rozhodčího.

Vstup do druhého dějství se nám opět povedl a přidali jsme dvě další branky Martinem Sítařem a Adamem Kožíškem. Hosté vzápětí snížili, ale zbytek zápasu patřil nám a v závěrečné destiminutovce jsme dvěma góly Adama Kožíška a premiérovou trefou trefou Jardy Střechy dokonali destrukci hostů v celkovém poměru 7:2.

Závěrem jsem nucen smeknout před výkonem navrátivšího do sestavy Martina Sítaře, u kterého se ani nevědělo, jestli vůbec nastoupí a předvedl dle mého názoru jeho nejlepší výkon co pamatuji. Zaznamenal hattrick a ještě nachystal minimálně další dva góly Adamovi Kožíškovi.

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist