Zbraslav - Prace

V sobotu odehrál náš dorost mistrovský zápas proti mužstvu Prace. Náš dorost se vyhoupl po minulém týdnu na nejvyšší příčku a do tohoto zápasu šel s tím, že si chce první příčku udržet. Vzhledem k tomu, že Prace opanují dolní část tabulky, nezdálo se to jako těžký úkol.

 

Začátek utkání byl hodně hektický. Prace hráli více po zemi a my jsme se nemohli dostat do své typické hry. Přízemní tlak Prace vyvrcholil v 5. minutě, kdy se přenesl míč na pravého útočníka a ten poslal hosty do nečekaného vedení přízemní střelou k tyči na hranici vápna. Gól jakoby nás probudil a začali jsme lépe kombinovat a získávat převahu. Ve 30 minutě se konečně podařilo zúročit náš tlak a Libor Kocanda po krásné individuální akci nedal brankaři šanci. Za dalších 5 minut jsme zahrávali rohový kop, který propadl až k Markovi Vítovi a ten pohodlně zakončil placírkou k tyči. Do konce poločasu měl vyloženou šanci Martin Sítař, ale nedokázal přesně zakončit. Poločas tedy skončil 2:1 pro domácí.

 

Na začátku druhého poločasu jsme si vytvořili trvalý tlak, ale nedokázali jsme jej brankově vyjádřit. Až v 55. minutě jsme zahrávali dlouhý aut do vápna a M. Vít sklepl míč hlavičkou naprosto volnému Martinovi Sítařovi a ten chladnokrevně navýšil naše vedení. Gól jako by nás až příliš uklidnil a přišel trest po sporné situaci, která vypadala jako offside, ale hlavní sudí nechal hru pokračovat a hosté snížili na rozdíl jedné branky. Ke konci se hrál fotbal nahoru a dolů a na obou stranách byly náznaky šancí, ale naštěstí pro nás dokázala naše obrana v čele s D. Vítem hrozící nebezpečí odvrátit. Dorost tedy vydřel vítězství 3:2 a i nadále opanuje čelo tabulky.

Sestava: Podlaha Ladisla - Doležal David, Vít David, Krejčí Martin, Hron Tomáš-Stojar Hynek, Kocanda Libor,Dejral Lukáš - Vít Marek (55. Doležal Filip), Podlaha Miroslav, Sítař Martin (80.Hvězda David)

 

MarV                                                                                      

                                            

 

Diskusní téma: Zbraslav - Prace

dorost

Nazdar kluci. v sobotu ste to zvládli vcelku dobře, ale jak je vidět, chce to přijít na trénál. Tak přiďte ať tu beču zvládnem ;-)

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist