Veverská Bitýška - Zbraslav 0:1

Sestava: Buďa - Hvězda, Kaláb, Buchta, Vít J. - Vít M.,Touška, Sedlák, Mareček, Kurcz - Sítař

Střídali: Pazourek, Andrlík

Zbraslav se v předposledním utkání sezóny utkala se soupeřem, který s ní držel až do takřka samotného závěru krok, s Veverskou Bitýškou. Domácí od prvních minut dokazovali, že jejich postavení v tabulce není náhodné a hosté se v prvních dvaceti minutách bránili. První obrovskou šanci nevyužil domácí záložník, který po přistrčení od střelce Ostrého orazítkoval břevno naší branky. Další šanci si nachystal Dimo Chadzidis, který chytře přehazoval Buďu, ale ten výborně vytáhl
jeho pokus mimo tyče. Na druhé straně se domácí brankař nedostal k centrovanému míči a Marek Vít střílel také do břevna. Zbraslavi se nabídla možnost přímého volného kopu po faulu na Martina Sítaře. K míči se postavil ve výborné formě hrající Martin Hvězda, přesnou střelou přehodil zeď a míč skončil v síti 0:1. Domácí zahrozili rychlou rozehrávkou Chadzidise, Miloš Buďa míč vyrazil a domácí hráč trefil opět tyč. Na druhé straně postupoval ze strany Martin Sítař, branku ale minul. Poločas tak skončil 0:1 pro hosty.

Druhá půle měla podobný průběh jak půle první. Domácí byli aktivnější a Zbraslav podnikala rychlé protiútoky. Hostům se podařilo eliminovat největší zbraň domácích v podobě sklepávaných či prodlužovaných míčů od útočníka hostů Ostrého. Toho dokázal skvěle ubránit Jan Kaláb, který snad neprohrál ani jedinou hlavičku. V druhé půli výrazných příležitostí k vidění tolik nebylo. M. Buďa nás podržel při střele stopera hostů a na druhé straně nedopravil do sítě míč Petr Kurcz. Domácí postupem času vysunuli vysokého předstopera do útoku, aby posílili útočnou fázi, ale k úspěchu to nevedlo. V závěru ukázal velké gesto fair play Marek Vít, který zakopl míč ve své jasné šanci, aby mohl být ošetřen stoper domácích.

Fotogalerie:najtiv.rajce.idnes.cz/V._Bityska_-_A/

Tiv

 

 

Partneři klubu:

            TOPlist