Tuřany - Zbraslav 3:0

Sestava: Buďa – Hvězda, Buchta, Kaláb, Vít J. – Vít M., Mareček, Sedlák, Touška, Kožíšek – Sítař

Střídali: Hort, Kurcz, Touška,

Zbraslav se v nové sezóně poprvé představila na hřišti soupeře  v Tuřanech. Hned od úvodu se hrálo vyrovnané utkání s mírnou převanou na straně domácího celku. Domácí spoléhali na schopnosti jejich střelce Smetany, který se ukázal jako rozdílový hráč. V první vážnější akci jsme ztratili míč po našem autu, domácí kanonýr dostal míč do vápna, ale jeho střela byla k našemu štěstí  zablokovaná. Druhá příležitost domácího hráče už měnila účet zápasu. Mirek Buchta neodhadl úplně správně míč, který propadl až k domácímu hráči, který prostřelil Miloše Buďu 1:0. Zbraslav mohla kontrovat akcí dva na jednoho dua Sítař – Sedlák. Druhý jmenovaný však trefil střed branky.

V druhé půli jsme se rozhodli domácí více napadat a posunuli jsme naši záložní řadu. Bohužel nás srazila branka z rohového kopu, které měli domácí zvládnuté bravurně a byl to opět domácí útočník Smetana 2:0. Naši po brance převzali iniciativu a mohli z několika slibně se rozvíjejících akcí snížit.  Marek Touška střílel nad a Jan Vít špatně zpracoval míč a o šanci se sám připravil. S přibývajícím se hosté čím dál více pouštěli do útočných akcí a domácí hrozili z brejků. Po jednom z nich vytáhl střelu směřující pod břevno výborným zákrokem Buďa na roh. Veškeré snahy Zbraslavi o lepší výsledek vzali za své po rychlém protiútoku domácích v 79 minutě. Domácí kanonýr dostal nadýchaný centr od svého spoluhráče ze strany a nechytatelně zavěsil hlavou.

 

Tuřany ukázaly Zbraslavi lekci z efektivity a výkon vyspělého mužstva 1.B třídy. Troufám si říct, že i přes prohru se nemusíme za naše vystoupení stydět.

Foto zde:skturany.rajce.idnes.cz/Muzi_A%2C_SK_Turany_-_FK_Zbraslav_3_0%2C_sez._2017_18%2C_JM%2C_1.B%2C_skupina_B%2C_2.kolo%2C_19.8._2017/

Tiv

Partneři klubu:

            TOPlist