Šlapanice - Zbraslav 1:6

Sestava: Kaláb – Dufek, Sedlák, Buchta, Jurča – Vít M., Mareček, Touška M., Havlásek, Kožíšek – Sítař

Střídali:  Střecha, Andrlík J.

Za velmi deštivé soboty jsme vyrazili na zápas pátého kola do Šlapanic. Vzhledem k velkým srážkám jsme všichni čekali, že budeme za hodinu a půl doma pro nezpůsobilý terén. Když jsme však při příjezdu do areálu viděli hrát dorostence, bylo jasné, že se ve Šlapanicích zdržíme a nakonec jsme byli rádi, že to tak dopadlo.

Utkání jsme začali aktivně, ale bez výraznějších šancí. Pořád jsme však udávali tempo hry a domácí hráli na brejky. Nakonec to byli právě domácí, kteří šli do vedení po několika důrazech na naší pravé straně. Domácí záložní pronikl do vápna, poslal míč před bránu, ten se mu opět vrátil na kopačky a o nohu Honzi Kalába se míč dostal nešťastně do naší sítě. Obdržená branka nás nerozhodila a stále jsme hráli svoji hru. Po průniku Marka Víta se na zadní tyči nedostal k zakončení do prázdné brány Adam Kožíšek a v další příležitosti po propadeném míči trefil břevno. Za aktivitu jsme byli nakonec odměněni a během posledních pěti minut první půle jsme otočili skóre díky gólům Kuby Marečka a Adama Kožíška.

Ve druhé půli se obraz hry neměnil a my jsme s postupem času přidávali na intenzitě. Mirek Buchta po rohu hlavičkoval tvrdě, ale do rukavic brankaře. Po čtvrthodince se podruhé v zápase trefil Kuba Mareček, začalo naše galapředstavení a na hřišti jsme hráli my a domácí se stali diváky. Postupně se trefili ještě Adam Kožíšek, Kuba Havlásek a nakonec znovu skvěle hrající Martin Sítař. Všechny branky padly po krásných akcích a skóre se mohlo zastavit i na vyšším čísle. Nakonec jsme si tedy odvezli cennou a vysokou výhru 6:1 po výborném kolektivním výkonu.

Děkujeme všem divákům, kteří i přes nepřízeň počasí do Šlapanic dorazili a byli nám velkou podporou. Na závěr se sluší zmínit i výborný výkon rozhodcovského tria, zejména hlavního arbitra, který utkání s přehledem odřídil.

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist