Rajhrad-Zbraslav 3:1

Sestava: Kožnar – Dufek, Sedlák, Karpenko, Vít J. – Vít M., Mareček, Touška M., Havlásek, Touška J. – Sítař

Střídali: Hvězda, Podlaha

Utkání jsme nezačali špatně a měli jsme dvě dobré hlavičky v podání Marka Víta ze standartních situací. Obě ale šly mimo bránu. To však bylo z naší strany v první půli vše, jelikož jsme začali dost kazit v kombinaci a čím dál více se přizpůsobovali hře soupeře, což mu vyhovovalo. Navíc šli domácí do vedení a měli i další šance ke skórování. Naštěstí buď minuli, nebo Honza Kožnar v bráně zakročil. Z naší strany byla výjimkou velká šance Martina, který šel sám na bránu, ale jeho střela šla kousek mimo.

Druhá půle byla z naší strany výrazně lepší. Lépe jsme kombinovali, ale šancí bylo pomálu. Když už přišly, stály však za to. Po průniku Marka Víta po pravé straně střílel po přihrávce pod sebe mimo Karpenko a Martin Sítař v obrovské šanci nedokázal dostat míč za již ležícího domácího brankáře. Naopak domácí zvýšili po standartní situaci po našem špatném bránění. Martin Sítař sice dokázal brzy snížit, ale nakonec to byli domácí, kteří uzavřeli dvě minuty před koncem skóre na konečných 3:1.

První zápas jarní části tak zaslouženě vyhráli domácí a my se budeme chtít chytnout v dalším zápase. Přivítáme doma Dobšice.

 

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist