Pohořelice - Zbraslav 0:3

Sestava: Buďa – Pazourek, Vít J., Kaláb, Andrlík – Vít J., Mareček, Touška, Sedlák, Kožíšek – Sítař

Střídal: Podlaha

Trenér Radek Chmelíček musel při skládání sestavy řešit studijní absenci Martina Hvězdy a zraněného Mirka Buchty nasazením Honzi Pazourka, který výborně zaskočil na postu pravého obrance. 

Zbraslav v utkání v Pohořelicích na nic nečekala a do domácích se od prvních minut pustila. Vyústěním naší snahy byla akce Martina Sítaře z šesté minuty, když prošel přes dva bránící hráče Pohořelic a s přehledem poslal míč do sítě 0:1. O několik minut později napřáhl Adam Kožíšek z dálky a domácím zvonila spojnice. Domácí nás v další desetiminutovce přehrávali ve středu hřiště a vypracovali nebezpečnou střelu, která o půl metru minula šibenici Buďovi branky a centr, který domácí záložník nevměstnal do naší branky. Na druhé straně opět zvonila branková konstrukce po úniku Adama Kožíška.  Zbraslav šla do dvoubrankového vedení po další akci Martina Sítaře, který si položil brankaře a poslal míč do prázdné branky 0:2. Ještě těsně před koncem poločasu jsme mohli jít do tříbrankového trháku po přímém kopu Marka Toušky. Jeho střela se ale otřela opět o tyč.

Druhá půle byla ve znamení zbraslavské snahy o vstřelení třetí branky, která by vnesla definitivní klid na naše kopačky. Bohužel se potvrdilo, že na gól potřebujeme minimálně 3 velké šance. Pohořelice se snažili se zápasem něco udělat, ale zůstalo u náznaků šanci. To Zbraslav mohla vstřelit další branku po šanci Marka Víta, který se ale špatným zpracováním dostal do nevýhodného úhlu a gólmana jen nastřelil. S přibývajícími minutami někteří hráči Pohořelic rezignovali na útočnou aktivitu a tak Zbraslav v pohodě zápas dohrávala do vítězného konce, který byl nakonec rozdílem tří branek. Adam Kožíšek prolomil prokletí brankové konstrukce v 82. minutě, když střela zapadla od tyčky do branky 0:3. Miloš Buďa těsně před koncem mohl přijít o čisté konto po průniku pravého záložníka domácích. Míč však po střele ze strany zůstal pod nohama našeho brankaře.

 

Tiv

Partneři klubu:

            TOPlist