Muži A: Šlapanice B - Zbraslav 0:2 + FOTO

V sobotu 11.9 naše mužstvo vyjelo na další štaci, tentokrát do Šlapanic a podalo velmi dobrý kolektivní výkon a veze si 3 body za výhru 2:0.

Sestava: Buďa – Nováček, Kaláb, Vít J., Vít D. – Vít M., Buchta, Dejral, Hvězda, Žák – Sítař

Střídal: Dominik Petr

Do zápasu jsme nevstoupili úplně ideálně a působili jsme ze začátku velmi vlažným dojmem. Kombinace byla hodně statická a domácí velmi dobře bránili a zahušťovali střed hřiště. Šancí bylo velmi málo a z naší strany se spíše jednalo o střely z uctivé vzdálenosti, či nedotažené průniky po stranách.

Do druhého poločasu jsme šli z předsevzetím, že budeme hru více roztahovat do šířky a využívat naše krajní záložníky. To se nám dařilo a záhy jsme hned udeřili. Marek Vít potáhl míč ze strany do středu a nechytatelnou bodlou vymetl všechny pavouky ve šlapanické svatyni 1:0. Domácí zahrozili zanedlouho velmi dobře zahraným rohovým kopem, který jsme se štěstím odvrátili. První branka nám velmi pomohla a domácí museli svůj obranný val otevřít. Do dobré příležitosti se dostal M. Sitař, ale domácí brankář jeho sólo včasným vyběhnutím zmařil. Z dalšího mráčku už však zapršelo. M. Vít se uvolnil po pravé straně a krásně našel M. Buchtu a bylo to 2:0. Od té chvíle jsme přešli k defenzivní taktice my a i nadále jsme měli míč pod kontrolou. V dalších šancích se ocitl M. Vít a L. Dejral, ale zakončení nebylo přesné.

Do výrazných šancí jsme domácí do konce zápasu nepustili a tak si zaslouženě vezeme 3 body. Nutno na závěr ocenit naše fandy, kteří nás podpořili v hojném počtu a vytvořili nám takřka domácí prostředí.

Fotografie jsou k nahlédnutí zde:najtiv.rajce.idnes.cz/Slapanice_B/

Tiv

Diskusní téma: Muži A: Šlapanice B - Zbraslav 0:2

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Partneři klubu:

            TOPlist