Kunštát - Zbraslav 6:0

Sestava: Kaláb – Dufek, Buchta, Sedlák, Jurča – Vít, Havlásek, Touška, Kožíšek – Sítař

Zápas s Kunštátem nám hrubě nevyšel a marně vzpomínám, kdy jsme naposledy dostali 6 gólu v soutěžním zápase. Každopádně pěkně postupně.

Domácí měli výborný nástup do zápasu. Hned v páté minutě po špatné komunikaci ve vápně jsme lacino inkasovali z míče, který se měl odhlavičkovat nebo jej měl posbírat Honza Kaláb 1:0. Domácí byli na koni, rychlejší v soubojích a pohyblivější po stranách hřiště. Po naší zbytečně ztrátě se uvolnil domácí levý záložník, naznačil kličku a obešel i Honzu Kalába 2:0. Po nepřesvědčivém odkopu mohl být ještě v první půli hůře, když šel sám na naši branku útočník domácích, Honza Kaláb výborně zakročil a při tomto zákroku si zlomil prst, se kterým ještě poločas dohrál. Od 20. minuty jsme se začali chytat a byli z toho vyložené šance Martina Sítaře, který váhal se zakončením a v druhé šanci sám před Loukotou přestřelil. Průnik Adama Kožíška a jeho zakončení kutálející se do prázdné branky domácí uhasili.

Závěr první půle byl příslibem do půle druhé, ale vývoj byl úplně odlišný. Domácí stoper nákopem z nouze vybídl do průniku domácího útočníka Vorlického, který obstřelil v té době už chytajícího Honzu Kožnara. Čtvrtá branka padla o dvě minuty později. Naši neodpravili míč do bezpečí a záložník domácích z hranice vápna nechytatelně poslal míč do sítě. Když si pak Vorlický pohrál s naší obranou podruhé, debakl byl na světě 5:0.  Zbraslav úvod druhé půle totálně zlomil a po šestém gólu se zápas dohrával. Naši mohli zaznamenat čestný úspěch, ale domácí kapitán brance byl opět proti.


Galerie a pohled hostů:

www.fkkunstat.cz/galerie/detail/56-o20-10-2019-fk-kunstat-fk-zbraslav-6-0-2-0

 www.fkkunstat.cz/aktuality/detail/470-a-tym-ve-slagru-kola-porazil-zbraslav-6-0

Tiv.

 

Partneři klubu:

            TOPlist