Kunštát - Zbraslav 2:2

Sestava: Kaláb – Jurča, Buchta, Sedlák, Dufek – Vít M., Touška M., Havlásek, Mareček, Kožíšek – Sítař

Střídal: Andrlík T.

V zápase se sousedem v tabulce Kunštátem jsme se museli obejít o našeho kapitána a o našeho žolíka Honzu Andrlíka. Našeho kapitána v obraně spolehlivě zastoupil Radim Jurča.

Domácí byli od úvodu lepším mužstvem, lépe sbírali odražené míče a po našich chybách skvěle přecházeli do protiútoku. Několika skvělými zákroky nás musel podržet Honza v bráně, a když byl překonán, dvakrát jsme vykopávali míč na brankové čáře. Po půl hodině hry se domácí přece jen a nutno říci zaslouženě prosadili. My jsme po obdržené brance zlepšili pohyb a do poločasu jsme vyrovnali, kdy po pěkné kombinaci na středu hřišti poslal za obranu Marka Víta Kuba Havlásek. Marek předložil pod sebe na Martina Sítaře, jehož střelu brankář vyrazil na břevno. Míč se však odrazil k Adamovi Kožíškovi, který jej šikovně dotlačil do sítě.

Druhá půle byla z naší strany o něčem jiném. Skvěle jsme kombinovali, byli důraznější a přicházely i šance. Do vedení jsme šli po průniku na pravé straně a křižné přihrávce na Adama Kožíška, který potvrdil střeleckou formu. V další čtvrthodince jsme byli na koni a mohli zápas rozhodnout. Marek Vít ovšem nezvládl finální přihrávku do tutovky na Kubu Havláska, Martin Sítař nezvládl samostatný nájezd a střídající Tomáš Andrlík svým volejem olízl břevno. Domácí se tak v poslední čtvrthodině nadechli k závěrečnému tlaku a využili jednu z šancí. Náš golman vyrazil střelu domácího hráče jen k jeho spoluhráči. Ten uklízel do prázdné. Těsně před koncem nás Honza znovu podržel a vykryl gólovou hlavičku.

Z Kunštátu si vezeme spravedlivou remízu 2:2 po velmi pohledném utkání.

 

Partneři klubu:

            TOPlist