Kohoutovice - Zbraslav 4:4

Buďa – Hvězda, Vít J., Kaláb, Andrlík – Kurcz, Mareček, Sedlák, Touška, Kožíšek – Sítař

Střídali: Hort, Touška, Pazourek

Zbraslav čekal další venkovní zápas na hřišti Kohoutovic, které v dosavadním průběhu soutěže pouze dvakrát remizovali. Zápas se hrál pro nás v netradičním čas v 10:30, ale i přesto se dá říct, že díky našim vynikajícím fanouškům vládla v Kohoutovicích takřka domácí atmosféra. Hosté na domácí vyrukovali rychlým napadáním a tato taktika přinášela své ovoce. Zbraslav byla hned od úvodu aktivnější a díky našemu presování jsme mohli jít do vedení. Jakub Mareček vystihl špatnou malou domů domácího obránce a podél brankaře dostal míč do sítě. Průběh zápasu ovlivnila 22. minuta, kdy domácí hráč dostal kolmici mezi naše obránce, Jan Vít ho atakoval tak nešťastně, že se musel klidit ze hřiště a bylo nás o jednoho míň. Ke vší smůle z nařízeného přímého kopu domácí srovnali a bylo to 1:1. Zbraslav dále nepolevovala z aktivní hry a šli jsme znovu do vedení. Adam Kožíšek obešel gólmana, ustál i jeho faul a Zbraslav a bylo to 1:2. Ještě do poločasu se stejný hráč dostal z úhlu do samostatného úniku, obstřelil domácího gólmana a krásnou technickou ranou nás poslal do dvoubrankového trháku 1:3.

Druhá půle začala náporem domácích, ale branka padla na druhé straně. Adam Kožíšek dostal míč za obranu a míč uklidil s přehledem podél domácího brankaře 1:4.  Ve velkém horku se domácí snažili zvrátit nepříznivé skóre, ale naši hráli velmi koncentrovaně. Po propadnutí míče na zadní tyč nás podržel M. Buďa, když vyrazil střelu domácího záložníka. Kohoutovicím se podařilo zápas zdramatizovat nevinnou akcí a centrem ze strany. Domácí hráč netrefil na hranici vápna balón úplně čistě, míč však odrazem o zem prošel jak přes Martina Hvězdu, tak přes Miloše Buďu. Poslední minuty byly hektické, ale daly se určitě zvládnout daleko lépe. Kohoutovice se uchylovaly k nákopům, které naše obrana s vypětím sil odvracela. V předposlední minutě jsme domácím branku darovali. Náš brankař vyběhl k centrovanému míči nedůrazně a domácí byli už jen o jednu branku pozadu 3:4. Pak nás podržel, když vyškrábl míč směřující pod břevno. Bohužel nejhorší scénář se naplnil o 2 minuty později. Další nákop do vápna prošel až do našeho vápna, kde se pro mě neznámým způsobem dostal do sítě 4:4.

Zbraslav navázala na dobré výkony z prvních utkání a veze si bod z hřiště soupeře. Vzhledem k průběhu zápasu, je bod bohužel z našeho pohledu ztráta.

Tiv

Partneři klubu:

            TOPlist