Dobšice - Zbraslav 0:3

Sestava: Kaláb – Dufek, Sedlák, Vít J., Andrlík J. – Vít M., Touška M., Střecha, Mareček, Kožíšek – Sítař

Střídali: Valo, Podlaha

Toto kolo jsme zajížděli na půdu Dobšic, které doma prakticky neztrácí body. Čekal nás tedy nelehký úkol.

Vstup do utkání nám vyšel skvěle. Po pěti minutách vyslal za obranu Marka Víta Marek Touška a prvně jmenovanému konečně vyšel lob, který přesně zapadl do domácí brány, a šli jsme brzy do vedení. Domácím dělal problém náš vysoký presing a aktivní přístup. Když se však přes naše napadání dostali, byli velmi nebezpeční. Naštěstí žádná z jejich akcí nevedla ke gólovému zakončení. Výjimkou byl projektil z voleje domácího borce, který naštěstí pro nás skončil na tyči.

Začátek druhé půle vyšel stejně jako v té první. Hned po několika minutách s chladnou hlavou navýšil naše vedení Adam Kožíšek a zase se nám o něco lépe dýchalo. Vzápětí nám mohli způsobit dýchací potíže domácí. Pravý záložník se uvolnil na pravé straně a už už dával finální přihrávku naprosto volnému spoluhráči, který by uklízel do prázdné. Honza Kaláb ovšem vytáhl jeden ze svých skvělých zákroků, vymrštil nohu a přihrávku zastavil a tím předešel jistému gólu. Zbytek               druhé půle jsme odehráli skvěle. Domácí jsme v podstatě do žádné větší šance nepustili a sami jsme hrozili z protiútoků. Jeden z nich táhl po levé straně Adam Kožíšek, před bránou našel volného Martina Sítaře, který doslova míč dotlačil za brankovou čáru a tím nám zajistil tříbrankové vedení. O pár minut později se situace opakovala. Martin měl luxus si míč v klidu zpracovat, ale pouze trefil domácího golmana, což nás mrzet nemuselo, protože jsme vedení v klidu udrželi a vezeme domů velecenné body.

Závěrem je nutné vyzdvihnout výkon kluků z béčka, kteří den předtím absolvovali celé utkání za béčko a v Dobšicích předvedli perfektní výkon. Tímto jim chci moc poděkovat za pomoc a svými výkony si řekli o nominaci do dalších utkání.

Dík patří také fanouškům, kteří nás v hojném počtu přijeli podpořit.

MarV

 

Partneři klubu:

            TOPlist