Babice nad Svitavou - Zbraslav 7:1

Sestava:

Buďa – Hvězda M., Vít D., Kaláb J., Andrlík – Vít M., Sedlák, Kschwend, Vít J. – Kolář, Sítař

Střídali: Bureš, Nováček, Dobiš

Hráčům A mužstva se se totálně nevydařil vstup do sezóny. V Babicích jsme dostali příděl 7:1. Zápas ovlivnily hrubé chyby hned z kraje utkání a prakticky po prvním poločase bylo po zápase. Domácí na nás vletěli a hned z první šance trefili břevno. Pak už to šlo velmi rychle. Nejprve navrátilec v sestavě D. Vít špatnou rozehrávkou nahrál hostujícímu útočníkovi a ten se sám nemýlil 1:0. Druhá branka přišla po nevydařené rozehrávce na naší pravé straně a opět protiútok do naší otevřené obrany 2:0. Naši pak 20 minut přebrali iniciativu a hrálo se na půlce domácích. Ti však trpělivě čekali na každý brejk a dlouhými nákopy hledali své útočníky. Naše hráče dvě branky srazily a nedařilo se vůbec nic, především náš nedůraz před a ve ve vápně byl alarmující. Když jsme následně udělali zbytečný faul před vápnem, bylo to z přímého kopu 3:0.

Druhý poločas byl už jen o tom, kolik branek dostaneme. Domácí hráči chodili úplně sami a náš brankář nemohl s žádnou z branek nic dělat. Skóre se pak zastavilo na hrozivých 7:1. Čestný úspěch našich barev zaznamenal M. Bureš.

Našim hráčům vydařená příprava z minulého týdne asi vlezla trochu do hlavy a mysleli si, že půjde samo, bohužel přátelské utkání a mistrovské jsou velmi odlišné.

 

Tiv.

Partneři klubu:

            TOPlist